Friday, January 27, 2012

Ustaz Azhar !


Lawak yang aku dapat tangkap mase ceramah Ustaz Azhar malam ni .
Tengok live je . Korang ingat bola je k ade live .
Ustaz azhar pown ade tau .
Lepas ni nak tengok live KLIK SINI



Sketch muke Ustaz azhar 2 aku amik kat Disini
 Harap owner die bg kebenaran . 
hehehe

14 AnDA KaTE???:

NURUL ASHIKIN said...

memang saya suka follow ceramah UAI... menarik dan ....menarik ehehe~

Hanie Dew said...

Hihi ibu jari tu la pentg tu.hahahaha.ustaz ni mmg dekat di hati kita ceramah dia.jawapan selalu twist.tp tepat point dia.

Cik Yatt said...

kan best kalau ade hujan duet..ye dak?

Cik Yatt said...

peminat ust azhar idrus gak..:)

ahsfantasy24 said...

hehe.. ustaz idrs mmg best,
sempoi dalam menyampaikan sesuatu ;)

-Incek Fik- said...

Hehee.. Ustaz Azhar Idrus memang sempoi orang dia..

Cara pendekatan dakwah yang dia sampaikan berjaya menarik minat orang muda nak join dengar kuliah Ustaz Azhar Idrus ni..


Hahaaa.. ganu sokmo^^

eyqa amin said...

ustaz azhar memang ohsem!
berjenaka dalm berdakwah. best! tiptop :p

Saddila said...

kehkeh cop jari untuk keluarkan duit ?? kan kan kan ? -_-

CekbOlat-bOlat said...

kahkahkah, cop jari! terbaikk

hani apandi said...

ustaz ni punya ceramah mmg best,suka tengok.hehe

♥e'in♥ said...

hahaha.. menarik!

LidiaSuraya said...

Ok ok terpaut nk dgr ceramah2 UAI ni.. :)

cikpuanhady said...

me pon suka gak dgr ceramah dari UAI ni..

nurkaloi said...

hahahah like !