Saturday, February 4, 2012

Gambar kita


Gambar kita ,
Orang cakap xelok dedah aurat kat laman sosial .
Memang betul 2 , xboleh nak d'sangkal lagi la .
Contoh terdekat anda tau sendiri la kan .
Snap pic beribu2 keping lepas 2 upload kat facebook .
Sampai 15 folder pulak 2 .
1 folder boley letak 200 keping gambo .
200 x 15 = 3000 keping .
Die ingat facebook 2 macam album gambo dalam almari rumah die kot .
Hahahaha , aku duk gelak kat orang , aku pon same gak rasenya .

Kawan aku kate ,
" Snap la pic beribu keping pon , muke mu same gitu gak "
Tak dop berubah nape2 pown .

Contoh gambo bawah neh , 200 keping dalam 1 folder muke same je posing same je .
aku amik sikit je la untuk contoh .
nak d'katekan gambo kenang - kenangan . dalam bilik die jugak .
Aku teke je la . sebab ade nampak baju bersepah .
gambo google . aku tlong blurkn je sebab x tutup aurat .
nak pinjam dengan owner xtau pulak sape empunye .
kredit to penUpload  je la . haaaa


# Entri untuk menyedarkan saudara-mara aku je neh . 
yang xde pertalian keluarga 2 nak terase pown lantak la .
Hahahahahaha .
Delet sume gambo hak muke same .
Heeeee






4 AnDA KaTE???:

SumeSakan said...

hahahaha gambaq syiok sendiri ker?hmmm selalu upload gambar jalan2 je..tp skang nih banyak gambaq anak ja...ekekekeke

khairul said...

seb baik gambaq aku x dak yg bkk aurat

farah hanim said...

erk
peringatan yang bgus tuk semua :D

diana said...

takut nak upload gambar sendiri.takut orang pengsan tengok muka comot akak..hehhe