Sunday, January 15, 2012

Terkilan

Sesuatu yang aku dah jangka .
Aku tak Diundang .
Tak diundang ok!
Sedikit terasa .

Sentap jugak la bila diberitahu sebegitu oleh orang satu lagi .
Terasa bila orang lain dapat aku tak dapat .
Nanti giliran aku pulak .
Jangan risau aku jemput nye kau .

Dan aku seperti biasa .
Berlagak tak kisah .
Berlagak sahaja ok !

Bila dah luah kire lega sikit .
Tiap orang yang bace amik sikit ea bia lagi ringan beban kat jiwa aku neh .


#Aku tak simpan dalam hati pown sebab ari neh hidup aku cam biasa jugak


26 AnDA KaTE???:

CekbOlat-bOlat said...

golojoh btul la ko.. neh..
tuhan tak bagi skrg.. than bagi kemudian.. dgn brgnda.. sabar je okayy braderr?

poohrist said...

meh sini nak ambik sikit..
hihih

shera haifa said...

owhh.. sabar yaaa

nasha sanza said...

sabar ye..maybe dia lupa or ada alasan lain..faham kenapa awak tersentap...

gdsbnga said...

tk djemput ke wedding ke ape ni ??

▪imie fatima▪ said...

ishk ishk..confuse ler nape tak kena undang erk..

ahsfantasy24 said...

orang lupakan kita?
tak apa, jangan berdendam,
Dia akan aturkan sakit rasa dengan setimpalnya :)

My Life's Journey said...

Salam pekenalan .. harap apa yang membelenggu diri ..akan dapat diselesai ..amin :)

RinsyaRyc said...

hi hi .. kdg2 kita mmng x de tmpat nak meluahkan perasaan .. mungkin sbb tu la kot ade blog... moga3 perasaan awak lega sikit bila dah luah ...

mielajasmin said...

dont fenin2 lah jijos weh.
:)

syafiqakarim said...

kdg tak elok pendam sgt. :)
kena luah biar lega.dan jgn jaga hati org sgt.dunia skng kalau baik sgt,xleh nak survive.hee

EnciK AxixOu said...

@CekbOlat-bOlat haha berganda . maksudny bini 2 la 2..kah2

EnciK AxixOu said...

@poohrist tq ringankn beban sy

EnciK AxixOu said...

@shera haifa sy memang penyabar..hehe

EnciK AxixOu said...

@nasha sanza . memang ngah sabar pown neh..haaaa

EnciK AxixOu said...

@gdsbnga hahahahahha.

EnciK AxixOu said...

@▪imie fatima▪ dia ada alasan tersendiri le 2..kah3

EnciK AxixOu said...

@ahsfantasy24 tak dendam pown..hgaha

EnciK AxixOu said...

@My Life's Journey wkslm kenal2..tq, tq .

EnciK AxixOu said...

@RinsyaRyc 2 pasal saya buat belog. heee

EnciK AxixOu said...

@mielajasmin mu tau kan mila ? hahahahha

EnciK AxixOu said...

@syafiqakarimyang neh tak perlu luah . boley sembur je . haaa

mielajasmin said...

jijo : aku baru je tau. tenang2 sudah. :)

BENA said...

buat2 la tanye orang tu . konon2 eh bile majlis ko tu . haaa buat2 tanye . kot2 die lupe kat hang nak jemput kan . heeee :)

~Nana BamBam~ said...

jangan la bersedih yer...
mungkin die terlupe nak undang kamu kot..biasalah kawan ramai sangat..

si kiut lavender said...

meh sini kita share sama2...hek..:D

rilex n sentiasa cool macho.
hari tuh xkan lama lagi...koowt
mjlis EA sampy jgak..:D