Thursday, September 8, 2011

HAPPY BIRTHDAY TO ME !

HAPPY BIRTHDAY TO ME !

D'lahirkan pada 7 september 1989 .
semalam 7 september 2011 .
Maka genaplah umur aku 22 tahun .

Aku b'syukur aq d'lahirkan dalam keluarga yang cukup sempurna .
Tiada tolak bandingnya dengan keluarga lain .
Setinggi p'hargaan kepada kedua ibu bapa aku kerana m'besarkan aku dalam keeadaan yang cukup sempurna .
Dan m'yediakan pendidikan kepada aku secukupnya .
sehinggalah aku menjadi seperti sekarang .

Dan aku perlu menjadi lebih kuat dalam merempuh segala dugaan dalam hidup .
Mulai sekarang aku perlu lebih b'usaha mencapai apa yang aku inginkan .

Moga perjalanan hidup aku lebih mudah selepas ini .

33 AnDA KaTE???:

syaidatie nurdilla said...

Happy Belated Birthday yee.. @~@

Irma A.Wahid said...

SELAMAT HARI JADI~~~~~wahhh...kite dilahirkan pada bulan yg sama dan juga tahun yg sama...beza pada tarihnye shj...huhuh...semoga panjang umur dan murah rezeki yer~~~~~

Miszyuyu said...

selamatttt hariii jadiiiii encik bulattt =) eh adik bulat ekekekke

Ecah Ecot said...

HAPPY BELATED BIRTHDAY!!!!!

petuapakar said...

Happy besday. Semoga panjang umur dan urah rezeki. Title entri macam usop wilcha jer. Hik3.

klik sini untuk ke entri terbaru pakar

Adylia Qarissa said...

semoga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki :)

khairul said...

wah tahniah bro..hapy besday !
jgn nakai2 taw

feza said...

selamat hari lahir.. encik axixou.

ANISA said...

selamat hari jadi...selamat ari tue..hehehehe

Cahaya Fajar said...

happy besday...smile always.

singgh dari blog kak diana..:)

haslinda said...

happy birthday...!!! kita hampir sebaya. sy 15 september 1989... hehe... :)

rina said...

hadiah ape paling bes kau dpt??

~Nana 귀여운~ said...

Allah selamatkan kamuuuu..
Allah selamatkan kamuuuu..
Allah selamatkan Encikkkk A...
Allah selamatkan kamuuuu..

Happy Bufday 2 u :)
Hope God blessing u..amin.

Izzaty Ishak said...

Oh Happy Belated Birhtday. Moga hari jadi tahun ni lebih bermakna hendaknya ye :D

eyqa amin said...

hbty ^,^
may ALLAH bless you =)

Picoz Shupalula. said...

samat hari jadi ! hik . bufday you satu date dgn bufday bf i . whoaa XD

Hanie_Dew said...

happy belated birthday. semoga panjang umur murah rezeki. dapat awek cun. kawen jangan lupe jemput.

birthday tahun ke berapa? =)

mary ann ;) said...

HAPPY BELATED BIRTHDAY INCEK BULATTT!

syrupmasin said...

weieiit..dah tua :D

ShErA said...

selamat hari lahir... semoga berbahagia selalu...

kak zmah said...

Alhamdulillah dapat sambut kelahiran

kak Mah said...

Tahniah dah 22 tahun dia.

nub said...

hoyahh! selamat beranak bro.

ahaha.

zianazone @ appleijo said...

happy besday to you hehehe..nk kasi hadiah pass stacy tu macam tk smpt arr sebab luoncnhg album tu pukul 5ptg ni huhu

kocix! said...

e ehh bufdayy dia ea..
happy belated buffday laa..sori lambat skit wish.
da besorr da hah. haha
umo 22 ye?
same le kite..

smoga pjg umo n murah rejeki!

ema maiziana said...

hepi bufday n may all your wishes come true!

shera haifa said...

epy belated bufday en bulat,:)

Youhazreenda said...

happy belated birthday! :)

EYFAalias said...

happy belated birthday :D

meeranamera said...

Happy belated birthday awak awak awak :) ♥

sis92 said...

selamat hari lahir awak..
may God bless u always..
keep blogging ya,chill

aulia suri said...

heppy belated beday adik kicikk.. :P

nourieib punyer ceriter said...

Eppi belated bufday... sorry lama x blogwalking musim2 raya nih...;p