Saturday, September 24, 2011

Awek Die Cun Giler !

Mula² aku nak gelak puas² hati .
hahahahahhaahhaahahahhahaahha .

Luahan perasaan member aku yang tak puas hati dengan jodoh .
Jodoh kah apa yang aku bakal persoalkan ?
Atau kita manusia yang mencari ?
Mengayat sampai t'sangkut kat butang baju .
Pasal ape t'sangkut kat butang baju ?
Sebab aku tengok pakwe-makwas sekarang neh bila amik gambo mesti b'pelok cam sakai .
betul tak betul ?
korang cube pandang kapel-kelapa yang berdekatan dengan korang karang² kalau korang keluo jenjalan .
betol ke tak ?

Kalau tak betol aku salah la 2 .
Tapi aku bukan nak buat fitnah sebab aku nampak memang sume cam 2 .

Member aku kata la .

Pakwe hensem . dapat awek . lansung tak lawo .
Makwe cun melecun . dapat pakwe . tak hensem lansung .

Kesimpulan die .

Jikalau kamu adalah perempuan :

Dapat pakwe hensem = kamu memang tak lawo .
Dapat pakwe tak hensem lansung = kamu memang lawo .

Kalau kamu adalah lelaki :

Dapat makwe lawo habis = kamu memang tak hensem .
Dapat makwe tak lawo = kamu memang hensem .

Arhhhhhh ! aku mesti kene cari yang sedang² je ni .
jenis yang pertengahan sudah .
Nanti tak ada la orang nak kata aku tak hensem .

Entri suke² dikala otak tengah berserabut gengan kerja ofis yang berlambak !
Tengok neh .
Kene siapkan semua neh tau !

 
Tak caye la 2 .

18 AnDA KaTE???:

dill said...

aaa...adekah itu auto cad? kakak senior saye dulu sampai lebam2 mata die menghadap mende ni

dill.

missina said...

hermm,,oleh itu kene cari yang sedang2 saja,,bak kate Iwan tu,,hehe,,

Hanie_Dew said...

ramai orang berangapan cenggitu. betul atau saje je nak luahkan ketidakpuasan hati?

adeh.. berpinau mata tgk skrin pc ko. betul ko kene buat ni. heee....kene stay back ofis la ni. mengamuk la gf ko. heehhe..

nuruashia ♥ said...

hak9! yeke?
da tu sy yg xde pkwe ni cmne?

~Nana 귀여운~ said...

er tapi pakwe saya hemsem, cam mane? hahaha :P

nub said...

sepatutnya 1 dunia boleh pakai formula tu.

*semangat sikit untuk org yang x hensem macam aku,

harhar

HanNis SaNia said...

jodoh semua dari ALLAH.. kadang2 kebetulan je tu sume. ataupun memang kehendak ALLAH jodohkan sedemikian utk balance kn life kita semua... :)

ila said...

sye x lawa.t dpt bf hensem la.yeahh.


da cepat2 siapkan keje

Jue said...

urm mmg pnah gak dgr camni. tgk pun pnah beb
mnarek design ko tu
aku dok tgk bdk ofis design paip memanjang

khairul said...

lagi beruntung klu dpt yg cun melecun dan beriman..selamat dunia akhirat

RinsyaRyc said...

--->< seb bek tak lawo... pat lagi hemsem letueww.. ekekeke..

http://bulatmata.blogspot.com/

El-Janna said...

huhuk..ye sedang sedang jela... lumrah leteww terima je^^

Hanie_Dew said...

bro, bz ke bro. masih buat keje yang dalam print screen tu ke.

khairul said...

smlm p Ipoh..alahai dressing budak2 kita..ngalahkan bangsa lain !

aNaYaNa said...

hahah..bnyak kerja pun sempat jer cari idea buat entry eyh..dont stress2..hehe..

aah betulla tu yang member EnciK AxixOu cakap tu..kebanyakan camtu..tapi ada jer yang dapat lawa sama lawa..odoh sama odoh..ahah..

EnciK AxixOu said...

dill
jawapan untuk anda : Autocad dengan sketcup .
aku buat autocad je .
sketcup org lain buat .
hahahaha .
cme lukis balik buat teknikal drawing .


missina
jawapan untuk anda : Betul kate anda 2 . nanti xde r org kate anda x lawo . hahahahahaha .


Hanie_Dew
jawapan untuk anda : Mmg rata2 org cakap cm 2 la . bagi yang sangat2 jelez .
mase nak printscreen je cm 2 . mase wt keje xde r nk wt cm 2 . hahaha .
awek belakang kira kerja perlu d'utamakan . lain la isteri . haha


nuruashia
jawapan untuk anda : awak xde pakwe ?
jadi awak pilih la nak cari hensem/tak hensem .
baru nanti org akan cakap awak lawo/tak lawo . hahahahah


~Nana ???~
jawapan untuk anda :awak rase awak lawa x nana ? hahahahah . tp awk lawo je sy tgk .


nub
jawapan untuk anda : btl la 2 bro .
aq pown jd b'semangat nk cri awek lau cm 2 .
sebab kite sesame x hensem . kah3 .


HanNis SaNia
jawapan untuk anda : 2 memain je la cik hannis oit . kah3


ila
jawapan untuk anda : awak rase awak xlawo k skrg ?
tp b'syukurlah bila cukup sifat .


Jue
jawapan untuk anda : kite tengok sendiri baru kite tau kan jue . hahaha .
pasal hape pipe pulak ko tgk . dwg archi's k MME ??

khairul
jawapan untuk anda : aku pown nak macam 2 bro . best 2 .


RinsyaRyc
jawapan untuk anda : kire anda dah boley start cari yg hensem skrg neh untk menyokong formula saya 2 . hahahah

El-Janna
jawapan untuk anda : lau dapat yg cam El-janna pown dh ok sangat2 dh 2 . sejuk mate .
lau ckup pakage pandai masak kenyag perut . hahaha


Hanie_Dew
jawapan untuk anda : hahahha . 2 sume dh selesai buat yang lain pulak skrg neh .


aNaYaNa
jawapan untuk anda : senpat kejap2 je 2 wt ilang stresss .
bkn selalu pon update .
jodoh dah d'tentukan lawo x lawo sume cukup sifat n allah ciptakan sempurna .
cume d'mata kita je yang b'beza .
perbezaan 2 hanya pada mata kita manusia sesama manusia .

Miss Ee said...

nk cakap mu dpt awek lawa la tu...

shekyn chipsmore said...

ak x lawa weyh tuh pakwe ak ensem!!haahhahahhahaha