Saturday, December 31, 2011

Matlamat




Azam itu sendiri adalah matlamat hidup .
Orang yang xde azam ibarat orang yang xde matlamat hidup
Kita perlu berusaha untuk capai apa yang telah kita azamkan . 
pasti akan tercapai jua nanti .
tak cepat mesti lambat .


Ape yang penting jangan putus asa dalam apa jua perkara  yang kita inginkan .

Alhamdulillah semua azam 2011 dah tercapai walaupon ade satu la yang akan dapat awal taun depan .
taun depan pown wape jam je lagi . hahahaha .

22 AnDA KaTE???:

dill said...

sedang cube bersemangat waja ni!

dill.

CekbOlat-bOlat said...

smoga azam encik axixou tercpaai !

hepy new yearrrr !

[fArAh aLiAs] said...

selamat datang 2012 :)

good luck!

cimOt said...

happy new year...

sobs...my new year with exam fever..

Hanie_Dew said...

semoga azam aku tahun lepas yang brought forward tercapai tahun depan. dan azam baru tahun depan tercapai tak kira la bile. kene sabar baru dapat nikmati hasilnya. semalat tahun baru.

shera haifa said...

tahniah.. smoga azam 2012 juga berjaya..amin

Miss Afni said...

Happy New Year Masehi 2012....

Ezzattie said...

betul tu! berusaha untuk mencapai azam yang tidak kesampaian pd tahun ni. yang penting jgn putus asa! ezzat dah ada azam 2012. jom baca, hihi

http://missezzat.blogspot.com/2011/12/azam-2012.html

ADEEYA said...

hehe semoga dapat azam yang lagi satu lagi beberapa jam eh :) happy new year! :)

acheeqa farhana said...

ye betul...smoga 2012 akan jadikan kita lebih baik dr sblmnya..amin...

nur ika said...

hapy new year..!!^.^

♥AienNajwa♥ said...

azam yang kiter hajatkan macam 1 angan2..mesti kiter dapatkan..

p/s : happy new year ! (^_^)

Razif Mokji said...

ya betul beberapa jam lagi dh thn depan ... azam tetap azam, biar ada azam walaupun tk tercapai sepenuhnya sekurangnya kita membawa diri kita ketahap yang lebih baik

~Nana BamBam~ said...

kire best kan azam 2011 dah tercapai...macam nana ada la 2 3 perkara yang belum..mungkin dibawa ke 2012 agaknye..haha

selamat tahun baru yer.. :)

MiszMaryaNe said...

btul3, hehe
selamat tahun baru oke! =)

ILA HonEyBuNNy said...

selamat tahun baru...;)

xlama dah..semoga di permudhkan segala urusan kita..heheh

❁ نور يوسمهانياي ❁ said...

sy selalu buat azam, tp selalu jugak hangat2 tahik ayam --'

Asyiqin Haulisah said...

azam? haha. macam angin je. pergi macam tu.

El-Janna said...

heppy new year!!!!!!!!!!!!!1

El-Janna said...

heppy new year!!!!!!!!!!!!!1

Yasmin Aris ♥ said...

Ape azam anda ? :P

Picoz Shupalula. said...

Weh happy new yearrrrrrrrrrrrrr :D