Friday, August 26, 2011

JeJaK KitA 4

Sambungan daripada :

JeJaK KitA
JeJaK KitA 2
JeJaK KitA 3


..........ok makan cepat .
lepas 2 bukak beg kertas yg atas meja 2 .
ade bende untk awak .

saya harap awak suka hadiah saya bg 2 .
mesti awak lebih cantik nt .
saya xsuke tengok awak pakai sluo jeans ketat2 .
nampak makin kurus je .
bila pakai baju kurung baru nampak lagi jelita kan .
baru nampak lg sopan .
tak gitu .

saya nak awak pakai baju 2 esok .
esok bangun pagi2 tau sebab saya nak bawak awak g majlis kawen member saya .

asyik saya bawak awak g majlis kawen orang je kan .
kita neh bile pulak nak kawen ?
saya bukan ape la .
bajet untuk buat kad kawen 2 dah ade .
alah xmahal pown RM 1.50 sen je 1 keping .
kite jemput 500 orang baru RM 750 kos die .
tapi 2 la .
cume ade kos nak buat kad jemputan je .
dwet untuk hantaran belom cukup lg .

mak awak la ari 2 , die dah cakap awal2 .
anak dara dia kan ade degree .
tak kan la hantaran die sama dengan anak dara yang dk umah je tunggu org masuk meminang .
sy dah leh agak dah .
mesti mak awak nak sruh saya bayar semua pinjaman PTPTN awak 2 dengan duit hantaran nt .

xpe la awak .
tu ha makcik2 indon yang kat bawah pokok tu asyik jeling awak je .
awak pg la tolong die basuh pinggan .
tu salah satu cara nak jimatkan kos duit hangus mase kenduri nanti .
awak pg la tlong dieorg ea .
lepas awak siap basuh pinggan nati saya bgtau ea .


To Be Continue.......KliK Sini(Update)

25 AnDA KaTE???:

syrupmasin said...

perghh dah siap kire2 harge kad kawen :D

nub said...

boleh jaa..jemput tapi makan2 takdak. haha

Miz Novexx said...

cepat cepat la masuk meminangnya, kesian cik awek tu... heheh
(^__^)V

▪littleimie▪ said...

muwahahar.. mantap lorh bebel.. bley tahan cun awek copy paste ;) slamat hari raya!

diana said...

kad kawen yang 4 kupang pun ada..
pakai kertas A4 tu..
pakai yang tu baru 200 hengget je..
duit yang lebih boleh buat beli timbakai dengan oren untuk gubah2 hantaran nanti..








heheheheheh

kema said...

klaka giler...siap wat kire-kire dulu ngan bakal isteri..ape pun bleh der...

CIK JATT said...

cantik baju tu. satu set ngan tudung lagi tu.
by the way, selamat hari raya ye dik. semoga bergembira bersama orang tersayang:)

Miszyuyu said...

boleh la letak lagu nera tu kt sini..=)

farah hanim said...

hampeh nye lelaki
hahaa

Irma A.Wahid said...

nak kad raya sendiri ea? boleh je wat...bg gmbr pe yg awk nak...em, pm sye kt fb~~add je la ek~

aulia suri said...

nape kad kawen mahal ni??.. yg 0.80 sen je la awk jimatt..hihi

anamizu said...

comel awek tu :)
owhh aah ade je kad kawen lg murah..
design sendiri+print je atas kertas A4 then baru fotostat ikot jumlah jemputan..baru bape je..hehe

♥ cik kieranaa ♥ said...

hehe. xlame da 2 nk kawen..

:PP

cik beriesz said...

siap planing kawen tuh..
haha..
dop sabor doh ke? hehe :)

Jue said...

DIY je kad, lg jimat hihi

Miszyuyu said...

nk kawen dh ye..huhu

♥Aien Najwa♥ said...

hihihi..(",)..
sabar jela..(",)..



p/s : Encik AxixoU..saya tag awak di blog saya..yok !

Qaseh dalia adelia said...

huhu tak macho r hahaha
selamat hari raya

Izzaty Ishak said...

Pergh, ada orang dah nak kawen la :D

Ct Aja said...

mak ai, mahal kad kawen die...hi3

echaRierie said...

wow ! kad kawen dh tau ea..hehe..

nadia fatihah said...

xyah pakai kad kawen pon takpe. jemput pakai fb jer. lagi save budget :P

hafrawiey ozakawa said...

bestest entry today that im lookin...



http://hafrawiegeek.blogspot.com/

MiszCoMoT said...

huhuhuu..entah kenapa comot rsa sebak baca entri neyh... cubit pp pon dok rasa cmtu jugak..huuu awat taktawww...heheh err comot nak kawen jugakk...sobsss

deqla manjew said...

bile nk continue?? hihi...da follow blog kamu...singah la blog cabok sy erk.. :)