Friday, August 26, 2011

Salam selamat hari raya .

Owner Buat sendiri

Ya Allah

Bulan Ramadhan yang mulia ini telah meninggalkan kami
Ampunkanlah dosa-dosa kami, sedekah kami & amalan yang telah kami lakukan
Berilah kami kesempatan untuk menyambut nikmat Ramadhan yang akan datang
Selamat Hari Raya Aidilfitri .

Ukhwah yang dibina bagai seutas tasbih
Ada awal  tiada penghujungnya
Dicipta untuk mengingati Yang Maha Esa
Demi mencari redhaNYA


Salam Aidilfitri Maaf Zahir & Batin 




Terima kasih pada blogger yg tolong buat kad atas neh . nak tahu sapakah gerangan die ayat neh .hehehehe

10 AnDA KaTE???:

ezatty said...

haha. slamat arieyy rayee jugopp.
bijooop ag dye edit :D HAK2..

khairul said...

slmt hari raya Aidilfitri dr saya berhati2 semasa memandu tu

Hunnym Syot 美智子 said...

selamat hari rayeee... :)
dan selamat menyambut kemerdekaan :)


http://irsyanim.blogspot.com/2011/08/im-sorryy.html

cik beriesz said...

samat ari raya :)

missina said...

selamat hari raya,,,:-)

bee's orange said...

ishh sedih nye . sayu jea bace , dah lah lagu tema blog ney mensadiskan . hee sob~~sob~~ :') selamat tinggal ramadhan semoga tahun ini lebih baek dari yang lepas dan semoga yang akan datang lebeyh baik dari hari ini . aminn :)

sape buat ney ? nak thu :p

efa nur said...

selamat hari raya aidilfitri.. :)


psstt..ade duit raye x??hehe :D

haniey said...

selamat hari raya.. :)

~Nana 귀여운~ said...

Selamat hari raya :)

bee's orange said...

samad arey raye , bee singgah sini . banyak kali lah jugak :p py xde new story pun sonok singgah sini . **im waiting**