Thursday, August 25, 2011

JeJak kiTa 3

sambungan .
JeJak KiTa 2

awak duduk elok2 ea .
jangan buas2 ea sy nak drive neh .

kite nak makan kat mana malam neh ?
fast food k cam ne neh wak ?

npe senyap je neh .
jawab la wak sy tnye neh .

alah . . pasal pe muke masam sangat 2 .
senyum la .
kan saya dah hadiahkan baju hujan baru kat awak .
k awak tak suke dengan pemberian saya 2 .
kecik at saya tau awak buat saya macam neh .

awak neh , manje sangat .
kan awak jugak yang suke warna biru .
saya belikan 2 untuk awak tau .

jadi kemana haluan kita neh ?
awak nak makan mane ?
k nak makan kat KFC je ?
ok la kite g makan kat sana ea .
malam neh sy belanja awak ea .
"selalu pown saya gak yg belanje "

saya nak isi minyak dulu .
awak amik beg kertas neh tuko baju .
buruk sangat dh muke pakai baju hujan 2 .
sebenarny kat blkn 2 ade je baju t'shirt ngan tudung .
saje je xnk bg awak dulu .
nak tengok awak pakai tak apa yang sy bagi kat awak .
hehehehe .

untuk sementara neh awak pakai baju 2 dulu ea .
same saiz je kan awak dengan ex gf sy dulu .

awak ddk kat meje belah luo 2 ea .
sy nak pg beli makanan neh .
tapi jangan gatal2 .
bile ade laki tegur awak awak buat mata juling ea .
lau awak xbuat sy cabut bulu mate awak 2 .
ingat 2 .

hurm .
cam kebulur je die neh kalau makan .
kentang 2 awak makan .
ayam 2 sy punye ea .
awak xleh makan banyak2 nt cepat gemuk .
lagi2 ayam yang banyak kolestrol 2 .

 ok makan cepat .
lepas 2 bukak beg kertas yg atas meja 2 .
ade bende untk awak .

to be continue.......KliK Sini(Update)

18 AnDA KaTE???:

Miszyuyu said...

cececeyy

farah hanim said...

amboi
die ltk pic awek die
cpt la smbg
hahaaha :D

Zafira Zaki said...

ehem boleh er awek angkat. lalala.

kocix! said...

ini kisah benor ke ape nih?
mcm sweet aje.

syrupmasin said...

ecece..dah tunjuk dah :D

ila said...

comelnya "awek angakt"

manusia -.- said...

hai awek angkat ;D ;D

Wanie said...

amboi..buat cite bersiri ye..cite betol?slumber je bg baju ex kt gf..huhu..sbb tu die diam kot..merajuk tu..hhe

mary ann ;) said...

wuuuu~~~

awek copy paste ke awek betoi? hahahaha

CIK JATT said...

baju ex. no no no. pantang.
ni citer introduce awek baru ke..:)

syrupmasin said...

sambungan??

cik wanie Lovela (CWL) said...

comiei awek

haslinda said...

cepat la buat sambungan... hehe... cam saspen je ni... :)

Puteri Iqa Izyan said...

awek cun ^_^

Hans said...

awek ekau ke tu?

Miz Novexx said...

wewiiiit, buat suprise untuk awek la tu... heheh :D

ahsfantasy24 said...

Sungguh cantik awek itu :)


Eh?
1. Kau nak salahkan siapa bila dia curang?
2. Kau nak salahkan siapa bila dia tak ikhlas?

Hanie_Dew said...

hohoho..jangan la bukak...