Thursday, December 15, 2011

Crack Password Wifi

 Salam Selamat Malam .
Belajarlah untuk kepentingan diri sendiri .
Jangan pernah kita malu untuk menyingsin lengan , mintak tunjuk ajar dari orang yang lebih tahu .
Malam neh aku belajar crack password WiFi umah mak sedara aku .
Saje je malas nak mintak password dari die .
Kalau mintak comfirm dapat nya .
Tapi tak mencabar la .
Kebetulan aku pegi jenguk blog org yang power² pasal internet .
Banyak ilmu dapat neh .
Instal sikit2 dulu dalam otak neh .
kan ter over load payah lak nanti .
mau jadi jammm otak aq .

Setelah baca manual die dan buat apa yang dia bagitahu dan ....


Dan........

...........
Dan........

...........
Dan........

...........
Dan........

...........
Dan........

...........
Dan........

...........
Dan........

...........
Dan........

...........
Akhirnya........

........... 


Aku berjaya dapat password 2 .
kalau nak jugak korang pegi je kat neh .

nak tahu lebih pegi sini .

20 AnDA KaTE???:

missina said...

woahh,,crack pasword org?bahaya nih,,tp klu wifi takpe lagi,,,jgn yg ape2 privacy nye kan,,,huhu

Qyla said...

nak try crack passwd WiFi jiran sebelah ni , HHAHAHAHA

CekbOlat-bOlat said...

alah.. bikin suspen.. citer lah skitttt

khairul said...

hebat2

dyabunga said...

nk jugak password tu..hehe

dyabunga said...

nk jugak password tu..hehe

cikpuanhady said...

wahh..boleh hack password ek..hohoh..nak hack internet sape yer..agagaga..

~Nana BamBam~ said...

hahaha..baru mencabar kennnn..:)

misz sheyla said...

mak aih...pencurik wifi...bhahahaha

Aleeya (Yaya) said...

ha ha..pasword wifi kakak xnk tau ke...nk btau la pasword "pakai aje lahhh" hehehhe

ciK LyndaWawa said...

wah...berguna ni..hehehehe

EnciK AxixOu said...

@missina xde la nk buat yg lebey2...bkn pndai sngt pown..haha

EnciK AxixOu said...

@Qyla anda pg la kat forum 2 die ade ajar sume

EnciK AxixOu said...

@CekbOlat-bOlat nak cite ape ny??hee

EnciK AxixOu said...

@dyabunga macam lah kita berjiran..haha

EnciK AxixOu said...

@cikpuanhady yang ade ikatan sedara mara je boley..haha

EnciK AxixOu said...

@~Nana BamBam~ ye la kot,,.cabaran memberi keseronokan

EnciK AxixOu said...

@misz sheyla hoittt..pinjam je la..heee

EnciK AxixOu said...

@Aleeya (Yaya) kalau kita berjiran sy dah try dah..haha

EnciK AxixOu said...

@ciK LyndaWawa untk mase2 broadbnd kne block je...