Sunday, December 9, 2012

Twitter baru buat

Salam selamat malam sahabat ,

Aku baru je buat Twitter ari ni .
ia adalah ibarat sekeping "background hitam"
dan akulah yang akan mencorakkannya nanti,
wakakakaka 


 tak macam facebook aku yang dh penuh dengan coretan,
xkira elok atau tak..semua bende dah ada kat situ.
ngeeeeeeeeeee
aku harap twitter ni xakan jadi macam facebook yg entah ape2 aku conteng kat wall dia.
hahahhahahaha

budak baru belajo ape la yang dia tau kan .
kosong lagi xde conteng2 lagi.
harap ade la yg menconteng nt..
 hehehehehe 
 jom kita kawan kat twitter pulak.
blog jarang sangat dh main.
bz ngan keje..
huhuhuh
nak tulis panjang2 pon xlarat nak pikir.
otak dh berkarat.
tapi harap² hati ni tak kotor/penuh dengan titik² hitam la hendaknya.
jadi sudi²kan lah ia sahabat sekalian....

selamat malam jom tengok . . . . . . . . 
"HARIMAU MALAYA vs GAJAH PUTIH "      

6 AnDA KaTE???:

blog-tips-kurus said...

dah seri lo 1-1...

selamat ber'twitter' dgn penuh integriti. ek! :-)

ahsfantasy24 said...

hehhee..
kita punya twitter tu tak bukak
sangat pu.. nnt kita follow :D

Princess Nur said...

bagus2..sila lah follow twitter akak yer.. hehe > @princessnurr

khairul hassan said...

alahai..seri la pulak

ROSMARIEZA ROFIEE said...

hah! same lah, baru aktif balik..;)

syazatty said...

awat try carik tak jumpa ? ahaks..
follow me kat twitter jugakk.. ngee xD

@syazatty04