Friday, March 16, 2012

So Sorry


 
kadang² kita rasa kita dah cukup sopan .
Tapi dalam masa yang sama ada orang terasa dengan gurauan kita .
Kita memang takde niat nak buat macam tu .
Tapi pandangan orang .
Dan kita perlu merubahnya untuk kebaikan .

Dan maafkan saya .
Saya lansung tidak berniat lukakan hati awak .
Maafkan saya .
Harap saya dimaafkan .
hurmmmmmmmm .

Khas buat kawan dari zaman Tagged , ym , facebook , skype .
Hope we still can befriend eyh ? 3taun lebey dh kawan kn .

9 AnDA KaTE???:

Yasmin Aris ♥ said...

3 tahun lame tuu :)
tak semua org bley trime gurauan kitee ennn .
Sedih betol :(

ANISA said...

paham sgt...ni..mcm ada related je citer dgn entry saya ni
http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/03/unfriend-on-facebook.html

manusia -.- said...

aku maafkan kamu . tak perlu kita bertemu cukup kau tahuu ;) HAHAHA.

acheeqa farhana said...

bese la tu..mnsia takkan terlepas dr mlakukan kesilapan..wlaupon kdgkala tnpa kita sedar...

syira rahim said...

betul betul. kadang-kadang kita tak perasan pun orang terasa hati dgn kita.

O CIKTEDDY said...

no worry,shaye maafkan =D

shera haifa said...

jiwa org lain2..ada yg part x tersentuh.. tapi kalau kene part yg tersentuh mmg hingga menitis air mata kadang2 tu.

Qyla said...

its okeyy . saya maafkan . :P

misyamissyou said...

umm kadang kita tergurau kasar..org pulak terlalu cpt kecil hati..hurmm susah nk jaga hati n puaskan hati org..