Thursday, October 13, 2011

LuaHan Hati Rabiatul Ahmad !


Aku rase sedih bercampur malu bila baca neh .
hanya kerana seorang lelaki yang cacat akalnya , 
mencari perempuan hanya untuk nafsu . .
perempuan tu mengangap semua lekaki adalah sama .


luahan hati seorang wanita yang tabah hatinya .

Aku rase kesian pulak kat budak neh .
sape2 lagi nak luah ape yang terpendam dalam hati 2 boley la luah kat aku .
aku sedia membaca .
ngeeeee .


Ada sedikit tambahan . 
"Jangan dibungkus cinta yang lahir kerana maruah hanya kerana ingin membesarkan cinta yang lahir kerana nafsu "


15 AnDA KaTE???:

.:AiN iKeUchi:. said...

nice entry...rasa cm girl ni jugak..cuma still ada ayah..hhe..sedih kot...so lelaki kat luar sane.belajar la untuk hrgai gadis2 yang setia n yg baik2 eh.hehee..dunt hurting them..sekali dorng terluka..selamanya ia akan sentiasa dlm hati..

saya cello191 said...

xsemua yg kita nak..kita dapat~~
^^

~Nana 귀여운~ said...

kenapa yer? ada segelintir lelaki skg hanya memainkan perasaan pempuan jer, hanya mahukan seks jer..nyampah la ....macam pempuan tuh tempat melepaskan nafsu serakah jer...

Jue said...

Pengaruh tv ni, asal watak pompuan kna tipu mesti ada ayat "smua lelaki sama je" dan kbetulan nengok time jiwa sama feel lantas tdetik smua lelaki sama je

=)

sis92 said...

wah bagusla jd good listener :)

anamizu said...

hemmm gua xtau nak komen
ape...sayu gak bace luahan
hati gurl tuh~




luv,
anamizu

ghostwriter said...

sian sis tu..ada kebahagiaan yg masih Allah simpan tuk die berusaha kejar. ble usaha, apa yg tersembunyi akn terbongkar...di situ hadirnya kebahagiaan yg dicarii...=)

acheeqa farhana said...

mulianya hati..hehehehe

diana said...

wah,...
jiwang jugak kamu ye...

RinsyaRyc said...

hadeyai... ---sayang pada yang menerima..--

missina said...

betul gak kan,,tak semua lelaki sama,,,tp yg tak sama tulah paling susah nk cari,,,huhuhu

eyqa amin said...

dalam idop nie tak semua benda yg kita impikan kita bole dpt...
semoga hati , iman & jiwa dia sentiasa kuat tok hadapi semua nie
:)

mary ann ;) said...

kesiannya. bkn snng nk jumpa laki yg betul2 baik skrg..

EZAN IDMA said...

dugaan tuhan.

Hanie_Dew said...

eh.girl tu tak marah ko publish emel die.???