Saturday, February 4, 2012

SALAM MAULIDUR RASUL !

SALAM MAULIDUR RASUL SEMUA..... :)

Malam neh teringat pulak peristiwa mase sekolah rendah .
Jalan ramai² sambil bawak sepanduk dan berselawat .
Biasa la program wajib tiap tahun mase sekolah dulu .
Tengah² asyik selawat tiba² kaki Tergelincir .
Sampai koyak seluo .
Nasib la mase 2 dah pandai pakai Seluo pendek kat dalam .
Malu jugak la mase 2 .
Lepas 2 ramai² berkumpul dalam Masjid dengar ceraman dan berselawat .
Orang lain semua duduk bersila , orang laki la katekan .
Aku sorang je yang duduk bersipuh .
Nak cover dari orang nampak seluo aku yang koyak la katakan .
Haha . kadang2 gelak sorang2 bila ingat peristiwa 2 .

Jom dengar nasyid budak2 comel .


Gambar kita


Gambar kita ,
Orang cakap xelok dedah aurat kat laman sosial .
Memang betul 2 , xboleh nak d'sangkal lagi la .
Contoh terdekat anda tau sendiri la kan .
Snap pic beribu2 keping lepas 2 upload kat facebook .
Sampai 15 folder pulak 2 .
1 folder boley letak 200 keping gambo .
200 x 15 = 3000 keping .
Die ingat facebook 2 macam album gambo dalam almari rumah die kot .
Hahahaha , aku duk gelak kat orang , aku pon same gak rasenya .

Kawan aku kate ,
" Snap la pic beribu keping pon , muke mu same gitu gak "
Tak dop berubah nape2 pown .

Contoh gambo bawah neh , 200 keping dalam 1 folder muke same je posing same je .
aku amik sikit je la untuk contoh .
nak d'katekan gambo kenang - kenangan . dalam bilik die jugak .
Aku teke je la . sebab ade nampak baju bersepah .
gambo google . aku tlong blurkn je sebab x tutup aurat .
nak pinjam dengan owner xtau pulak sape empunye .
kredit to penUpload  je la . haaaa


# Entri untuk menyedarkan saudara-mara aku je neh . 
yang xde pertalian keluarga 2 nak terase pown lantak la .
Hahahahahaha .
Delet sume gambo hak muke same .
Heeeee