Saturday, December 31, 2011

COUNTDOWN kat DATARAN MERDEKA



 Malam neh kat "DATARAN MERDEKA"




 Ramai gak neh mai .


Team awop² die .




Gandingan MANTAP ?

 

Terase rugi xleh tengok live , padahal jmpe sokmo ustaz azhar kat ganu .
pagi² minum air sekedai tp dop leh duk semeja sebab rmai angt nak belanje die minum .
agok2 lau dekat leh g doh . tp nop wt gane sok keje . 




smpai c2 je la .


update cket . 
yang aku amik dengan hp aq sendiri dalam bilik aku . 
haha . 
xde keje .
nasib ade live .



Pengharapan !



Klik Gambar kalau nak tgk sape yang snap .

Aku terus melangkah dan aku semakin tersesat ,
Disaat kau menghakimi  perasaanku ,
Dan aku tak pernah mengalah tetapi  terus mendekatimu
Aku lakukannya keranamu ,

Just for you org puteh kate .
 
Walau perasaan ini selalu disakiti .
Bertahan dan tetap bertahan .
Walaupun terpaksa dalam kepayahan .
Dan berharap suatu saat nanti kau akan faham .
Cinta dan perasaan tak akan pernah mati .
Disaat aku menunggu dirimu dengan penuh penharapan .
Tapi keadaan semakin mengelap .
adakah aku mampu bertahan ?
Sehingga satu saat yang pasti tubuhmu mampu ku dakap ?
mampukah aku ?
tapi aku harus yakin bahawa cintamu aku dapat .

Sebab dah bosan je neh . 
Tibe² je mari nak merapu ikan kerapu .
hamik lnsung xtau motif .

Matlamat




Azam itu sendiri adalah matlamat hidup .
Orang yang xde azam ibarat orang yang xde matlamat hidup
Kita perlu berusaha untuk capai apa yang telah kita azamkan . 
pasti akan tercapai jua nanti .
tak cepat mesti lambat .


Ape yang penting jangan putus asa dalam apa jua perkara  yang kita inginkan .

Alhamdulillah semua azam 2011 dah tercapai walaupon ade satu la yang akan dapat awal taun depan .
taun depan pown wape jam je lagi . hahahaha .

Friday, December 30, 2011

D'kritik !

 
 
Kritikan itu sepatutnya m'bina ,
Bukanya m'hina  ,
Tak elok lukakan perasaan orang .

Dan orang yang d'kritik itu sepatutny amik itu sebagai nasihat untuk majukan diri d'masa hadapan .
tak payah bajek nak simpan lam at la jd dendam .
nanti makan dri sendiri je .

Sekian sahaja untuk hari ini ia murid² .
sehingga bertemu lagi d'lain hari .


Wednesday, December 28, 2011

SIGNATURE !






" SIGNATURE " adalah identiti sesorang . 
Baik buruk seseorang itu hanya dia yang mengetahui . 
Orang sekeliling hanya mampu menilai . 
Tapi penilaian sebenar akan dibuat di " PADANG MAHSYAR "

Bersedia kah kamu ? ? ? ?
Dan aku masih belum bersedia .
Dan kita perlu sediakan diri dari sekarang !
Sekarang !

Tuesday, December 27, 2011

Tiga kata perlu sentiasa ingat .




Tak tahu nak mula macam mane .
Saje je padahal gatal2 nak updte blog .
Dop Tau Ben'de a.k.a Aper Pon Tak Boleh .

Aku jumpe bende neh mase cari "TIGA" kat GooGle .
Pantun 3 kerat yang aku belajo semalam .

Hati ,
Mencintai ,
Mati .

Ok 
Tamatlah pelajaran hari neh .

Jumpa D'minggu hadapan pula .


Wednesday, December 21, 2011

Cinta Mereka Makin Pudar ? ?

Malam neh malam yang bosan .
Dengan overload kerje lagi .
Lagi ! Lagi ! Lagi ! aku tension .
Nasib xde awek . lau ade cmfrm kene tinggal .
Hidup dengan kerja je .

Untuk kurangkan tension main fb la kan .
2 je la yang boley buat .
Dan terkeluo kat homepage aku .
Sipolan dan Sipolan coment on wallpost .
Aku dengan tampa d'undang pown pergi la jenguk .
Aku bukan stalker OK !
Aku cume edit name je .
Ayat memang print screen cm 2 .
Budak² la katekan .
Adakah ini dikatakan cinta makin pudar ?
Budak2 tau k cinta ?
Pegi sekolah pown mak bg duit belanje .
Ada hati 2 .
Budak² ape la dieorg tau .
Lantak kau la budak² oiiii!!!! .

Tido lagi bagus kan .

Sweet NightMare OLL .
 
Assalamualaikum ~
 
 
 
 

Saturday, December 17, 2011

Kau mem"MUCUX"kan aku ?

Hari neh entri ringan² je  .
Sebab tak tau nak label sebagai ape  .
hahahahah .
gelak dulu sebelum tengok  gambo 2 .

Memang aku betul2 setuju dengan ayat budak neh .
Tapi tak perlu la nak mem"MUCUX"kan aku .
Aku agak tau la sikit² aku neh sweet kan .
Perasan betul kan . Giler ar r r r r r .


Pasangan hidup kene la pilih betul² .
Jangan main sebat je .
kan nanti kau yang merana .
Sape susah ? 
Kau jugak kan . 

"Tak salah memilih kerana pilihan ditangan anda , andalah yang akan menentu masa depan negara "

Majulah negara untuk masa depan anak² kita !


pstttt : mane² ayat yang xde kene mengene 2 abaikan je .
entri 2 dalam satu . 
pilihanraya nak dekat dah kan .




Thursday, December 15, 2011

Crack Password Wifi

 Salam Selamat Malam .
Belajarlah untuk kepentingan diri sendiri .
Jangan pernah kita malu untuk menyingsin lengan , mintak tunjuk ajar dari orang yang lebih tahu .
Malam neh aku belajar crack password WiFi umah mak sedara aku .
Saje je malas nak mintak password dari die .
Kalau mintak comfirm dapat nya .
Tapi tak mencabar la .
Kebetulan aku pegi jenguk blog org yang power² pasal internet .
Banyak ilmu dapat neh .
Instal sikit2 dulu dalam otak neh .
kan ter over load payah lak nanti .
mau jadi jammm otak aq .

Setelah baca manual die dan buat apa yang dia bagitahu dan ....


Dan........

...........
Dan........

...........
Dan........

...........
Dan........

...........
Dan........

...........
Dan........

...........
Dan........

...........
Dan........

...........
Akhirnya........

........... 


Aku berjaya dapat password 2 .
kalau nak jugak korang pegi je kat neh .

nak tahu lebih pegi sini .

Meresap K dalam hati weh !



Tiap gambar ade cerita tersendiri .
Walaupun gambar tu bukan gambar kita .


kata2 yang betul2 menberi kesan lepas sekian lama .

Ayat ats 2 dia .
Ayat bawah 2 aku .

Dan semua itu hanyalah sejarah .

Selamat tinggal kenangan !


And I Accept That !

Thursday, December 8, 2011

FUCK vs SHIT

 Betul ke tak kau sendiri yang nilai .
salah silap 2 adalah kebiasaan manusia biasa .
aku cume tulis je .
cket2 ade gak tiru . 
 . . . . . kah  .  kah  .  kah . . . . . 


Betul la kan kau kate "FUCK" [ Fokus Untuk Capai Kejayaan ]
Kalau kau kate "FUCK" untuk itu , kau perlu kate "SHIT" jugak .
"SHIT" [ Solat Hajat Itu Tawakal ] .



Kalau kau kata "FUCK" [ Fedup Untuk Cari Kekasih ] ,
Aku kate "SHIT" [ Single Hidup I Tenang ] .



Mungkin kau selalu "FUCK" depan perempuan ,
[Fasa Untuk Curah Kejantanan] .
Tapi kadang2 perempuan suke lelaki yang "SHIT AJE KAN"
[ Solat Harus , Itu Tiang Agama Jangan Engkau Kehilangan Akan Nya  ]


Sampai sini saje malam ni . 

Salam Selamat Malam .